person holding white electric guitar

Regi Penxten: vriendin, dochters, carrière en meer informatie

Regi, een Belgische dj en producer wie al decennia lang als zeer succesvol kan worden beschouwd. Hij produceert de vetste dans-acts en daar heeft hij inmiddels al talloze harten van fans mee kunnen veroveren. Het leuke is ook dat hij met veel Belgische artiesten samenwerkt en dat de zang in de liedjes ook gewoon heerlijk in het Nederlands is.

Maar goed, in deze blog gaan we het niet alleen maar hebben over de muziek die hij maakt, nee, het wordt veel uitgebreider dan dat. We hebben het over onder andere zijn vriendin, dochters en nog veel meer relevantie informatie. Benieuwd? Mooi, dan kan je gauw verder gaan lezen. Wij proosten er alvast eentje op Regi Penxten. Jij ook?

Een voorspoedige carrière

Regi werd geboren medio jaren ’70. Hij groeide op en ontdekte al gauw dat hij een voorliefde had voor dancemuziek. Althans, in het specifiek vond hij het ook wel gaaf om dat zelf te gaan maken. Zo bracht hij op zijn achttiende al zijn eerste single uit. Het balletje ging pas echt rollen toen hij de producer van Milk Inc. werd. Zowel nationaal als internationaal werd de ene na de ander ehit gescoord (Walk on Water, Whisper, etc.). In dezelfde tijd dat hij producer voor deze dance groep was, was hij dat ook voor Sylver.

Zo’n twintig jaar geleden begon Regi Penxten ook onder zijn eigen (artiesten)naam, Regi, muziek uit te brengen. Veel van zijn singles verdienden een gouden plaat, maar helemaal viral gingen zijn eigen nummers nog niet. In 2007 werd het eerste album genaamd Registraded uitgebracht, waar hij zelfs een nummer zelf van in zong. Hoe gaaf is dat?

In de jaren volgden verschillende samenwerkingen met van allerlei artiesten (onder andere de Nederlandse Jake Reese/ Jaap Reesema en Vlaamse MAXINE), welke ieder een unieke sound met zich mee droegen. Het leidt tot een enorm succes en houdt hem relevant. Een van de meest recente songs die hij heeft uitgebracht, hebben we hierboven voor je neergezet. Als je zijn muziek niet kent, kan je er op die manier even kennis mee maken.

Vriendin

Maar och, afgezien van zijn muziek vinden we Regi zelf eigenlijk ook wel een heel leuk persoon. Dat vond in ieder nog één iemand anders, want Regi is laatst getrouwd met Kirstel Hubeny. Het stel trouwde in december 2023 al voor het echt, maar het showbizzhuwelijk vond afgelopen februari 2024 pas plaats.

Het stel trouwde in Stellenbosch, een stad in Zuid-Afrika. Niet alleen zorgde dat ervoor dat ze goed weer hadden, de foto’s van de omgeving zijn ook wel wat anders dan het grauwe België. Bovendien zagen zowel Regi als zijn vrouw Kristel er fantastisch uit. We kunnen alleen maar dromen van een bruiloft zoals deze… Life could be a dream.

Hoewel het stel nog maar kort bij elkaar was toen ze zich verloofden, bleek het toch goed te zitten. Bovendien ‘kenden’ ze elkaar een stuk langer dan die paar maanden dat ze voor het publiek een koppel waren. Ze ontmoetten elkaar voor het eerst al zo’n 18 jaar geleden, na een show van Milk Inc. Toen waren de omstandigheden er niet naar en verhuisde Kristel overigens al gauw naar Dubai om daar te werken.

Dochters

Dus, zo geschiedde het dat Regi in eerste instantie trouwde met zijn ex-vrouw Elke Vanelderen. Ze waren in totaal negen jaar getrouwd en zo’n drie jaar na de breuk trouwde Regi opnieuw. Er is, naast ongetwijfeld een boel herinneringen, ook wat ’tastbaars’ uit het huwelijk voortgekomen. Regi en Elke kregen namelijk twee kinderen, dochters Ellie Martha en Renee, beide nog erg jong. Voor Kristel Hubeny betreft het huwelijk met Regi overigens ook de tweede. Ze was eerder getrouwd en heeft uit dat huwelijk ook een dochter gekregen genaamd Julia.

Scheiden is natuurlijk altijd vervelend, maar dat er ook nog kinderen spel zijn, maakt het misschien nog wel moeilijker dan het al was. We hopen dat alle dochters op een goede manier zijn opgevangen en het ook goed met elkaar kunnen vinden. Je wil natuurlijk altijd dat dit soepeltjes gaat, maar dat is absoluut geen garantie. In ieder geval riep het nieuwe huwelijk van Regi wel op of er niet nog een kindje aan zal komen. Hij zij daarover eens dat hij er wellicht wel voor open zou staan, maar niet voor het huwelijk. ‘Helaas’ tikt de biologische klok wel door, dus als het zou gebeuren dan zou het waarschijnlijk wel in de nabije toekomst gebeuren (als we Regi’s woorden van toen nog kunnen geloven).

Toekomst

En ja, hoe de verdere toekomst eruit ziet, weet natuurlijk niemand. Regi staat overigens nog wel gewoon op het podium en er zullen verschillende optredens aankomen. Sterker nog, we verwachten eigenlijk nog wel dat er nieuwe singles worden uitgebracht en hopen stiekem op een heel album. Maar goed, voor hetzelfde geld stopt hij over een paar jaar zijn carrière om zich op zijn gezin (of een andere baan) te storten. Wie kan het zeggen, want waarschijnlijk weet hij dat zelf ook nog niet eens (zeker). Nou ja, we zeggen altijd maar zo live and let live. Met andere woorden, als je je gewoon met jezelf blijft bemoeien, komt het allemaal wel goed. Zien we je de volgende keer weer terug bij een nieuwe blog? We vinden het zo leuk om te zien dat jullie alles goed ontvangen!

Vorige blog

Maksim Stojanac: vriendin, muziek, vermogen en meer feiten

Volgende blog

Dingen om te doen met je bestie