black crt tv on green grass field during daytime

Gert Verhulst: vermogen, bedrijven, relaties, kinderen en meer feiten

Moah seg hé Gertjûûûh.

Het is een iconische zin waarbij menig Belg (en Nederlander) het stemmetje in zijn of haar hoofd kan nadoen. Het is namelijk een famous uitspraak van niemand minder dan Samson uit het tv-programma Samson en Gert. Hoewel Gert tegenwoordig deze rol niet meer op zich neemt, is het wél hoe hij groot werd bij het grotere publiek.

De meeste mensen van jongere generaties zullen Gert overigens kennen van zijn realityshow ‘De Verhulstjes’, waarin hij en zijn gezin op de voet worden gevolgd in al hun avonturen en drukke leventje. Daarover zullen we later meer vertellen, want eerst zullen we over zijn vermogen, bedrijven, relaties, kinderen schrijven. Het hele artikel loopt voor zich, dus ga er lekker voor zitten en laat je verrassen door alles wat te maken heeft met meneer G. Verhulst.

Wie is Gert Verhulst?

Gert Verhulst is een bekende Belgische televisiepersoonlijkheid, ondernemer en mediafiguur. Hij raakte bekend als omroeper op de BRT en zou later een medeoprichter zijn van het bekende Studio100. In 1989 verscheen hij allereerst met de fictieve hond Samson op tv. Hoewel het alleen een ‘kersthond’ zou zijn, was hij zo populair dat een jaar later de tv-serie Samson en Gert werd geboren.

Verhulst heeft dus zowel als presentator en acteur gewerkt en hij is tegenwoordig een van de belangrijkste en invloedrijkste personen van ons land.

Bedrijven en vermogen

Tegenwoordig heeft Gert zich op veel meer dingen gericht dan alleen tv. Hij zou onder andere meer dan 60 vennootschappen hebben en daarmee een multimiljonair zijn. Hoewel lang niet al die 60 vennootschappen winst boeken, is het wel een dikke vetpot voor hem. Hij kan er in luxe van leven dat is onder andere te zien in het programma ‘De Verhulstjes’. In dat realityprogramma worden Gert, vrouw Ellen, zoon Viktor en dochter Marie op de voet gevolgd in hun leven als bekende familie. Zo heeft dochter Marie de rol van Gert bij ‘Samson en Gert‘ overgenomen en is zoon Viktor ook druk aanwezig binnen het gezin. Daarnaast heeft Gert ook nog zijn eigen programma op Play 4 ‘De tafel van Gert’, waarbij hij de presentator is.

Je kan wel begrijpen dat dat alles ontzettend veel oplevert. Wij vroegen ons daarbij gelijk af wat het vermogen is van Gert Verhulst. Hoewel we niet de exacte bankgegevens van Gert hebben, wordt er wel wat af gespeculeerd. Waar het in 2017 nog lag op een beste 55 miljoen euro, zou het volgens sommigen in 2023 al hebben gelegen op 1,6 miljard euro. 1,6 miljard! Weet je hoeveel je daar van kan kopen? Natuurlijk moet er ook veel worden gestoken in het onderhouden van zijn vennootschappen, maar dan nog. Wij zouden in onze handjes knijpen.

Relatie(s) en kinderen

Maar goed, over zijn gezin en programma gesproken, Ellen is niet de moeder van de zoon en dochter die in ‘De Verhulstjes’ te zien zijn. Gert heeft hen gekregen uit een eerder relatie, al hoewel daarover niet heel veel bekend is. Dat komt onder andere omdat de moeder niet graag in de schijnwerpers staat. We hebben dus bijvoorbeeld wel een naam liggen, maar zullen deze niet delen.

Anyway, Gert is tegenwoordig al jaren samen met Ellen, maar ook die relatie is niet altijd zo stabiel geweest. Zo kwam een aantal jaar geleden aan het licht dat Gert een oogje zou hebben op voormalig K3-lid Josje. Callebout ontdekte dit, nam afstand, maar vond later toch nog de liefde terug en kwam weer samen met Gert. Mooi voor hem, maar het lijkt ons wel een grote klap. Voor hen was het overigens misschien wel hét moment dat had moeten gebeuren, want daarna ging het stel trouwen en spreken ze over de breuk als ‘het beste zijn wat hen is overkomen’.

Toekomst

Hoe de toekomst er voor Gert Verhulst uitziet, kan natuurlijk niemand zeggen, inclusief hijzelf. Wel zal er ongetwijfeld een nieuw seizoen van ‘De Verhulstjes’ op de tv verschijnen. Het is namelijk nog steeds zó populair, dat er genoeg geld aan kan worden verdiend. Overigens is het goed om te vermelden dat de bekendheid niet alleen maar positieve dingen met zich meebrengt. Er verschijnen regelmatig negatieve reacties op het doen en laten van de familie, maar ja, dat is ook eigenlijk niet te voorkomen.

Maar goed, mocht iemand een antwoord hebben op de vraag wat de plannen van Gert zijn en wat daarvan in de toekomst zal uitkomen, laat het ons dan gerust weten. Hebben wij weer wat om met de rest van België te delen (knipoog).

Conclusie

Gert Verhulst is rijk, heeft een prachtig gezin, heeft een hoop bedrijven, is nog steeds op de buis te zien en zal voorlopig ook nog niet van de buis verdwijnen. Ennûh, nog even over dat vermogen, het is maar een speculatie en zelfs een speculatie die door iemand anders is gedaan. Dat misschien niet kloppend is, zou zomaar kunnen. We zijn immers Gert Verhulst doen, nee, we vertellen alleen over hem.

Vorige blog

5x de grootste steden van Frankrijk

Volgende blog

8x De leukste kaartspellen voor 2 personen in 2024